Behöver du en städfirma Lund?

Det kan finnas många anledningar till att du behöver en städfirma Lund. Kanske det är så att du ska flytta och behöver hjälp med en flyttstädning, då kan Hemrex, som är en städfirma Lund hjälpa dig med det. Kraven som ställs på flyttstädningar i dag är höga. Med en flyttstädning gjord av en städfirma kan du garanterat bli godkänd vid en besiktning. 

En städfirma i Lund kan även hjälpa till med andra typer av städningar. Kanske du behöver hemstädning en gång i veckan. Då kan det enkelt lösas med hjälp av detta städföretag. De kan även städa kontor, samt putsa fönster

Hemrex – mer än bara en städfirma från Lund

Hemrex agerar städfirma Lund, men de har en mängd andra tjänster med som de kan erbjuda. Det innebär att du kan anlita dem till att göra andra saker i hemmet. De erbjuder till exempel barnvakt, flytthjälp, bygg, hustillsyn, IT-tjänster, läxhjälp, trädgårdsservice och en massa andra bra saker. Så du som vill ha mer än bara städfirma Lund, kan med all fördel anlita Hemrex till en mängd andra tjänster. På deras hemsida kan du läsa om deras olika tjänster och vad som ingår i dem. 

Väljer du flyttstädning till exempel så kommer du att kunna se en checklista på deras sida vad som kommer att städas och på vilket sätt. Du kan även prenumerera på en eller flera tjänster hos detta företag. Du får då som ett abonnemang, där du kan kombinera de tjänster du har behov av.