Brahmi pulver från Mrherb.se

Idag är det vid många tillfällen i livet vi behöver ha stark mental fokus för att kunna prestera så bra som vi önskar, det är i arbetet, vid studier, träning och mycket annat där vi verkligen vill bidra och skapa något stort eller bara optimera förutsättningarna för oss själva. Då använder vi oss ofta av kemiska preparat så som medicin, energidryck och annat som snabbt ger mental fokus just vid tillfället men som ofta kommer med många biverkningar så som huvudvärk eller magbesvär i efterhand.

Då är det perfekt att istället använda sig av naturliga läkemedel som är snälla mot kroppen men som på ett effektivt sätt hjälper dig att alltid ha den starka mentala fokusen som du önskar. Brahmi pulver eller Bacopa Monnieri som det heter på latin är något som har använts inom ayurvedan i många århundraden för just ökad mental fokus. Något som det också bidrar till är starkare och friskare hud och hår, något som indikerar på att det är en mycket bra naturmedicin för vår hälsa och vårt välbefinnande, något som alltid visar sig på hår, hud och naglar.

Brahmi är en liten ettårig växt som finns i Indien, den blir ca 15 cm hög, växer ofta i våtmarker och där det är blött, den får också blommor som är små och har en vit-lila vacker färg. Man plockar den när den är färdigblommad, torkar den och gör sedan ett pulver som man antingen kan göra en inpackning av och smeta i håret för att göra det friskare och tjockare, eller så förtär man den i thé eller juice för att få en mer mental fokus.

Beställ Brahmi på Mrherb.se!

Brahmi pulver eller Bacopa monnieri kan du alltid beställa på Mrherb.se, här har man ett brett utbud av naturliga läkemedel och har en stor kompetens i hur dun ska använda dessa på bästa sätt för att optimera din hälsa och ditt välbefinnande med hjälp av ayurvedan. Så surfa in där redan idag för att läsa mer och göra din beställning.